Isnin, Disember 14, 2009

SENARAI TERKINI PELUKIS2 PREVIEW #3


Berikut adalah senarai terkini pelukis2 yang telah mengesahkan penyertaan mereka untuk acara seni PREVIEW #3 : seni @ hutan bandar, JB pada hari Sabtu & Ahad, 26 & 27 DISEMBER 2009 akan datang :

johor :
NORAZLAN AHMAD (skudai)
ILSHAH SHAHBIR (masai)
MD NOOR RAHMAN (jb)
M. NAZIR (skudai)
NAJIWA (jb)
NASIR SURAIMI (pontian)
YAHYA MOHAMED (jb)
MD NOR BIDIN (jb)
NORAFIZAH BASIRON (masai)
ROHAWI (benut)
LEMAK JR. (skudai)
CHOO KOK CHOON (jb)
CHRIS WONG (jb)
RAZIERASHID (kota tinggi)
CPS (jb)
ZAM HASSAN (pasir gudang)

perak :
SUHADA (ipoh)

indonesia :
ASEK2 (jakarta)

* Pak Mail (Artis Conlay) dari Kuala Lumpur terpaksa menarik diri di saat2 akhir atas sebab komitmen kepada keluarga pada tarikh yang sama.

PERHATIAN

Para pelukis digalakkan untuk hadir ke Hutan Bandar pada petang hari Jumaat, 25 DISEMBER 2009 untuk setup ruang karya masing2 & boleh terus berpameran, demonstrasi & membuat jualan.

Kerusi, meja & display panel akan disediakan oleh pihak MBJB namun, para pelukis digalakkan untuk membawanya sendiri jika ada bersama2 dengan keperluan2 lain yang sesuai.

Sekiranya terdapat pelukis yang turut membawa rakan untuk berpameran, demonstrasi & membuat jualan, bayaran penyertaan sebanyak RM20 akan dikenakan. Ini adalah kerana RM20 tersebut dikira secara per head :) HARAP MAKLUM!

Pendaftaran ketika hari acara @ walk-in kini dibuka. Jumpa di sana :)

8 ulasan:

Cahaya Kekasih berkata...

saya akan datang!!!

tapi tengok je...hehehe

KOMUNITI PELUKIS HUTAN BANDAR berkata...

terima kasih!!!
kenapa x join skali?
jumpa kat sana nanti :)

Cahaya Kekasih berkata...

not ready yet..huhu....x berani la..

KOMUNITI PELUKIS HUTAN BANDAR berkata...

acara seni ini sememangnya diusahakan untuk memberi ruang & peluang kepada para pelukis. x cuba x tau :)

Cahaya Kekasih berkata...

heheh...maybe next year..make sure ade lagi k next year :P

KOMUNITI PELUKIS HUTAN BANDAR berkata...

insya Allah. ini mmg acara tahunan :)

Taib Razak berkata...

Maaf..saya mungkin tak dapat join...Cuma nak bagitau, kalau nak buat promo, bleh contact JBcool.com. Kontek adminnya dan tanya dia cemana nak war2kan perkara ni kat website dia..adminnya nama Zaki..

KOMUNITI PELUKIS HUTAN BANDAR berkata...

ok & TQ so much bro :)